Kanariepiet in kolenmijn

Kanariepiet in kolenmijn

Eind april 2021. Hoog tijd om mijn belofte in te lossen dat ik na een half jaar terug zou komen op de ‘voorspellingen’ die ik in oktober 2020 deed in mijn blog Draaiboek of nare droom?

Ik schreef toen: “Voor de horeca en evenementenbranche zou het duidelijk moeten zijn wat de maatregelen nu betekenen, maar ik zal het zo duidelijk mogen uit gaan spellen: de helft van jullie is grotendeels ‘out of business’ tegen maart/april 2021.” Wat kopte Nu.nl gisteren? “Drie kwart van horecabedrijven staat op omvallen. 76 procent van de horecabedrijven kan niet meer aan al zijn betalingsverplichtingen voldoen en 30 procent van de kleine bedrijven is momenteel technisch failliet en staat op de rand van de afgrond.” Check.

“Zelfstandige sportscholen. Ook die zullen dan tot minstens maart/april weer dicht moeten gaan. Ook deze gaan het niet redden. Grote ketens zullen ook hier als enigen overeind blijven.” Op 11 maart viel er te lezen op de site Sportnieuws: “De Nederlandse fitnessbranche zit diep in de shit en daarom hebben ze aan de bel getrokken bij het kabinet. Vanwege de coronamaatregelen zijn de meeste sportscholen al bijna 7 maanden dicht, wat als gevolg heeft dat de meeste fitnessclubs ’technisch failliet’ zijn.” Check.

“In februari gaat de overheidscampagne volop door maar nu door duidelijk te maken dat als je het vaccin niet neemt, je een asociaal iemand bent.” Allerlei manipulatietechnieken worden ingezet om mensen toch over te halen zich te laten inspuiten met experimentele gentherapie. Check.

Ik kan nog wel even doorgaan, maar het lijkt me duidelijk: elke keer krijgen de ‘wappies’ gelijk. Dat komt omdat we geen ‘wappies’ zijn maar ‘snappies’: mensen die zich hebben ingelezen, die uit de dagelijkse hypnoseshow van tv en kranten zijn gestapt en precies begrijpen waar dit alles naar toe gaat. Naar een totalitaire dictatuur waarbij al jouw doen en laten gecontroleerd en gemonitord wordt en waarbij je een braaf slaafje mag zijn. Dat duurt nog een paar jaar en omdat dit eindstation voor velen nog niet te zien is, halen mensen de schouders er over op. Diezelfde mensen die weten dat hun partner blauwe ogen heeft omdat ze elke dag die partner zien. Maar die na 3 dagen propaganda door de media dat hun partner bruine ogen heeft, dat nog gaan aannemen ook. Ook al staat die partner met tranen in de ogen voor hen en zegt: KIJK NOU, ik heb blauwe ogen! Nope. Volkomen gehersenspoeld.

In vroeger tijden namen mijnwerkers kanariepieten in kooitjes mee de mijnen in. Als er zich dan gevaarlijke gassen ophoopten, gingen die vogels het eerste van hun stokje. Dan was er nog genoeg tijd voor de mensen om zich in veiligheid te brengen. Dezelfde functie als de kanariepieten vervullen nu ook de snappies: zij zijn de mensen met een loepzuivere intuïtie en een onderscheidend verstandelijk vermogen. Ze willen helemaal geen gelijk krijgen, alhoewel dit de laatste weken steeds vaker gebeurt. Ze willen juist dat zoveel mogelijk mensen gelukkig zijn en zien de rampen die zich aan het voltrekken zijn!
In een online woordenboek stond daarover deze mooie omschrijving: ‘Something (someone, zou ik in dit geval zeggen) whose sensitivity to adverse conditions makes it a useful early indicator of such conditions; something which warns of the coming of greater danger or trouble by a deterioration in its health or welfare.’

Er zijn helaas meerdere rampen tegelijkertijd bezig.
De ramp dat we niet langer in een vrije samenleving leven bijvoorbeeld; dat alle wetten, grondrechten en internationale verdragen zonder enige scrupules aan de kant worden geschoven door corrupte rechters vanwege een ziekte met de dodelijkheid van een griep (en dat was al in mei 2020 bekend).
De ramp dat een deel van de politie zich tegen de eigen bevolking heeft gekeerd en gewone mensen die op straat lopen of in een park zitten willekeurig bruut in elkaar slaat. De rest van de politie zit met PTSS-klachten thuis.
De ramp dat de hoeveelheid doden en mensen met ernstige gezondheidsschade door de ‘vaccins’ (experimentele spuiten) vele malen hoger zal blijken te zijn dan wat er ooit met COVID-19 had kunnen gebeuren. Deze laatste ramp voltrekt zich nu in alle stilte omdat regeringen en media dit bewust niet vertellen. Genocide op wereldschaal. Hele afdelingen in verpleeghuizen waar bewoners een dag na de tweede spuit niet meer wakker worden. Afdelingen in ziekenhuizen die ingericht moeten worden om de verlammingen en andere neurologische schade op te vangen. Tientallen zwangere vrouwen die miskramen krijgen. Honderden, en straks honderdduizenden, mensen onder de 50 die 0 risico hadden gelopen ooit te overlijden aan COVID maar die nu de regels vullen in de Telegram-groep Covid Vaccine Victims.

En dan noem ik nog niet de twee rampen die er aan komen.
De ene is de hongersnood in landen als India waar de bedenkers van al dit kwaad de boeren klem hebben gezet en alle distributiekanalen aan het overnemen zijn. En hoe er ook weer een ripple effect zal zijn op allerlei andere delen van de wereld. Want we zijn immers één.
De tweede ramp is die welke Schwab c.s. al weer keurig aankondigt: de ernstige verstoring van alles wat electronisch verloopt. Cyber Polygon heet de simulatie, die verdacht veel kenmerken heeft van Event 201. Het start op 9 juli, en als we de planning van Mr. Global volgen, kunnen we rond oktober 2021 de uitvoering ‘in real life’ meemaken. Helaas zal ik tegen die tijd niet kunnen zeggen “zie je wel” want dan is deze blog ook (tijdelijk) de lucht uit.

Valt er ook nog iets positiefs te schrijven?
Jawel, de lente staat op uitbarsten. De moestuinbakken zitten vol, de leibomen krijgen blaadjes, de merels kwinkeleren er op los. En hoeveel mensen er ook worden vermoord c.q. vrijwillig de gaskamers (pardon, vaccinatielocaties) inlopen, meer en meer werken steeds concreter aan een wereld waarin we met wortel en tak de kwaadaardigheid er uit zullen trekken. Deze keer zullen we dat vele malen grondiger moeten doen dan na de Tweede Wereldoorlog toen de echte aanstichters uiteindelijk buiten schot bleven, en via andere organisaties en bedrijven doorgingen met hun plannen om de 99% een kop kleiner te maken. Het voordeel is nu dat de bewustwording zoveel groter is geworden dan hier voor – onder de snappies ook wel The Great Awakening genoemd – dat we meer menskracht en middelen hebben om hierin te slagen. Het komt goed, lieve mensen, maar tot die tijd: buckle up.

Eén gedachte over “Kanariepiet in kolenmijn

  1. Dank je Wanda .
    Ik heb het gepost of FB waar ik nog gewoon actief ben .
    Helder geschreven , uitermate duidelijk .
    xxx

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.