Draaiboek of nare droom?

Draaiboek of nare droom?

In een vorig blogbericht van notabene eind juli schreef ik dat ik terug zou komen op een draaiboek dat ten grondslag ligt aan de hele ellende waar we momenteel in zitten. Een script dat regeringen wereldwijd volgen om hun bevolkingen naar een systeem toe te voeren waar we, als dat op een democratische manier aan ons gevraagd zou worden, in geen miljoen jaar ‘ja’ op zouden zeggen.
Ik heb me er tot nu toe niet toe gezet, omdat er een deel in mij was die er nog niet aan wilde. Dat niet wilde geloven dat het waar kon zijn. Ik wilde bijvoorbeeld geloven dat onze regering nog een kleine graad van geloofwaardigheid wilde behouden en de Nederlandse bevolking pas in de ellende zou gooien op het moment dat het griepseizoen pas echt los zou barsten. Want dan zouden de goedgelovigen weer meegevoerd worden in de aantallen doden onder het mom van corona, terwijl het simpelweg de griep zou zijn.
Maar ‘all gloves are off’, zoals de uitdrukking luidt. De regering doet niet eens meer een poging om te verbloemen dat het slechts b-acteurs in een superslechte film zijn. Rutte die staat te hakkelen dat hij niet weet wat de dodelijkheid van dit virus is, als Baudet er naar vraagt. De dodelijkheid, minister-president, is 0,2%. En dat getal gaat nog meer zakken, waarmee dit coronavirus MINDER gevaarlijk is dan het virus dat in het griepseizoen 2017/2018 in Nederland ruim 9.000 mensen het leven kostte. Een virus dat, ik heb het al vaker aangehaald, volgens het RIVM 98% van de bevolking niet raakt of er nauwelijks ziek door wordt. Hou dit getal in je achterhoofd, als over ’n paar maanden je gedwongen wordt om dat vaccin te nemen.

Goed, het draaiboek. Dat ziet er als volgt uit (en ik schrijf dit op 29 september).
Op 18 september moesten veel regeringen, waaronder in Nederland, nieuwe maatregelen afkondigen. Daarmee werd een tweede lockdown ingeluid. In Nederland leek het op regionale maatregelen in een paar steden in het westen des lands. Dit is schijn want de meeste maatregelen die sinds half maart in dit land van kracht zijn, blijven nog steeds. Het ‘nieuwe normaal’ (wat ABNORMAAL is en NIET-MENSELIJK) blijft de boodschap.
Waarom 18 september? Schijnt iets te maken te hebben met 6 plus 6 plus 6. Duivels plannetje.
In de periode tussen 18 en 30 september moesten de maatregelen steeds meer stringent worden. Uiteindelijk moesten alle regeringen in deze periode in feite in een tweede lockdown gaan. Dat wordt nu niet zo genoemd omdat uit allerlei wetenschappelijk onderzoek inmiddels is gebleken dat lockdowns niet werken ter virusbestrijding. Dus mensen trappen daar niet meer in. Dus noemen ze het niet zo. Maar effectief is er precies hetzelfde aan de hand.
Voor 30 september moet alles ‘op orde’ zijn. De datum van 30 september is belangrijk omdat in het document van de Global Preparedness Board van de WHO A world at risk staat dat alle aangesloten landen ‘by september 2020′ allerlei maatregelen moeten hebben genomen INCLUSIEF wetgeving. Daarom is het belangrijk dat onze ’tijdelijke’ wet dan zoveel mogelijk door de Tweede Kamer geramd is, waarna het een hamerstuk wordt in de Eerste Kamer.
Deze machtigingswet vertoont grote gelijkenis met de machtigingswet van 1933 in Duitsland. Volksvertegenwoordigers weten dondersgoed dat ze zichzelf hiermee buitenspel zetten. De Nederlandse bevolking heeft echter nog steeds niet door dat het over en uit is met de parlementaire democratie.

Voor de horeca en evenementenbranche zou het duidelijk moeten zijn wat de maatregelen nu betekenen, maar ik zal het zo duidelijk mogen uit gaan spellen: de helft van jullie is grotendeels ‘out of business’ tegen maart/april 2021. Er komen tot die tijd geen versoepelingen meer. Er zal voor de bühne nog af en toe een handreiking gedaan worden, waarbij jullie in alle mogelijke bochten moeten gaan wringen en allerlei onnodige dure maatregelen moeten gaan nemen, maar je gaat het niet redden. De enige horeca waar tegen maart/april 2021 nog sprake van is, zijn de grotere ketens, zoals fastfood, afhaalrestaurants, bezorgketens, hotelketens etc etc. De zelfstandige uitbaters van lokale cafes, lunchrooms, restaurants e.d zullen niet of nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden.
Dat is ook de bedoeling. Het is veel makkelijker om vanuit de staat aan een paar partijen regels op te leggen en te controleren dan al die duizenden hardwerkende ondernemers.

Mijn inschatting is dat er in de tweede helft van oktober er een fake nieuwsbericht komt dat er 1 besmetting is geconstateerd in een zelfstandige sportschool. Ook die zullen dan tot minstens maart/april weer dicht moeten gaan. Ook deze gaan het niet redden. Grote ketens zullen ook hier als enigen overeind blijven. Ik noem voortdurend geen namen, die kunnen we zelf verzinnen.

Wat veel mensen zich nu niet realiseren, is dat met de gezelschapsrestricties die er nu zijn, vieringen als Sinterklaas en Kerstmis dit jaar (en de rest van je leven) ook ‘afgeschaft’ worden. Want de huidige maatregelen blijven. Je zult op een bepaald ogenblik een patroon gaan zien en ik verklap het nu alvast: het patroon is dat alle plekken waar mensen samenkomen om zich te verbinden, en om in liefde en harmonie samen te zijn, zullen worden verboden. De spanningen zullen oplopen en we zullen steeds meer tegen elkaar worden opgezet en uitgespeeld. Als we niet inzien dat dit door de regering/overheid en media gebeurt, wordt het een hele vervelende decembermaand.

In november zullen de supermarktketens vanuit de overheid al informatie krijgen dat ze in hun reclame moeten gaan inspelen op hoe leuk het is om in je eentje of met z’n tweeen kerstmis te vieren. Lekker intiem en goed voor jezelf zorgen, en dergelijke individualistische afgescheidenheid. Bijgevolg ook heel veel kleine porties. Ga het herkennen.

In januari zal de overheid voluit gaan met een campagne om aan te geven hoe veilig dit vaccin zal zijn. Dat is niet zo, en alle vaccin-fabrikanten hebben al decennia miljoenen euro’s en dollars moeten betalen aan mensen of nabestaanden vanwege vaccinatieschade. Sinds 1986(!) is er geen onafhankelijk onderzoek meer geweest naar welk vaccin dan ook. Overigens hebben AstraZeneca, Moderna en de andere leveranciers al immuniteit verkregen. Dat wil zeggen dat als jij een ontsteking aan je ruggenmerg oploopt met mogelijke blijvende verlamming je niet bij die leverancier terechtkunt voor een schadevergoeding. Wellicht wel bij de overheid, maar die zal je jarenlang in je procesgang traineren.
In februari en maart zal je dan voorbereid worden op de uitrol van het vaccin. Dan zal ook bekendgemaakt worden dat niet alleen (huis)artsen dit vaccin gaan uitdelen, maar ook verpleegkundigen en zelfs niet-medisch personeel.
Als je denkt dat dit op vrijwillige basis zal gebeuren: helaas, dat is een illusie. Mijn sterke vermoeden is dat in elk geval alle ambtenaren in overheidsdienst, al het zorgpersoneel, alle leraren, alle kantoorwerkers van grote bedrijven in eerste instantie geprest zullen worden om het vaccin te nemen, met dreiging van het verlies van hun baan. Geen baan, geen hypotheekbetaling, dus…
Vanaf deze maand zal de censuur op alle sociale media een hele tand omhoog gaan. Feitelijke informatie over de schadelijkheid en onveiligheid van vaccins zal massaal verwijderd worden.

In februari gaat de overheidscampagne volop door maar nu door duidelijk te maken dat als je het vaccin niet neemt, je een asociaal iemand bent. Iemand die door het vaccin niet te nemen een gevaar vormt voor een ander (probeer maar eens te bedenken hoe idioot dit is; alles wat krom is, wordt rechtgepraat; het abnormale moeten we normaal gaan vinden).

In maart komen de eerste vaccins op de markt en worden de eersten ingespoten. Allerlei gezondheidsnadelen die mensen de komende jaren gaan ervaren, zullen uit de media gehouden worden. Het grote publiek mag niet te weten komen wat de ellende is die veroorzaakt wordt.
Tegen die tijd wordt ook het idee van een basisinkomen gepromoot. Alle mensen die werkloos zijn geraakt, wordt dan aangeboden een minimaal inkomen te krijgen, mits je ingespoten wordt.
Dat inkomen zal net voldoende zijn om in je basisbehoeften te voldoen (wonen en eten).

Beschrijf ik hierboven een nare droom die ik gehad heb? Is het een weergave van The Great Reset zoals sommige psychopaten voor ogen hebben?
Hoe dan ook is het heel makkelijk om dit slechts tot waanidee te betitelen: we hoeven alleen maar allemaal 1 dag op te staan. Het houdt overmorgen op, als we morgen gezamenlijk optrekken.
Aan jou de keus. Doe je niets, dan spreek ik je in april 2021 weer. En dan gaan we zien hoe helder mijn kristallen bol was.

Hierboven beschrijf ik een draaiboek of een nare droom. Maar ik ben hoopvol hoor. Want zoals Paul de Bruijn beschrijft in zijn blog: corona-als-geloofsartikel-e28093-enerzijdsanderzijds: de Corona-muur gaat ooit vallen. Dat is onvermijdelijk.

Reageren is niet mogelijk.