Tussenstand van de kristallen bol

Tussenstand van de kristallen bol

Op 12 oktober 2020 schreef ik een blog waarin ik zei dat we in april 2021 zouden zien hoe helder mijn kristallen bol was. Nou, een maand voor datum kan ik je alvast verklappen wat de tussenstand is: die bol geeft het vrij zuiver weer. Even terugblikken:

De helft van de horeca en evenementenbranche is grotendeels ‘out of business’ tegen maart/april 2021. Er komen tot die tijd geen versoepelingen meer. De enige horeca waar tegen maart/april 2021 nog sprake van is, zijn de grotere ketens, zoals fastfood, afhaalrestaurants, bezorgketens, hotelketens etc etc. De zelfstandige uitbaters van lokale cafes, lunchrooms, restaurants e.d zullen niet of nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden.
Dat is ook de bedoeling. Het is veel makkelijker om vanuit de staat aan een paar partijen regels op te leggen en te controleren dan al die duizenden hardwerkende ondernemers, die helaas te braaf zijn geweest.

Zelfstandige sportscholen. Ook die zullen dan tot minstens maart/april weer dicht moeten gaan. Ook deze gaan het niet redden. Grote ketens zullen ook hier als enigen overeind blijven.

 

In januari zal de overheid voluit gaan met een campagne om aan te geven hoe veilig dit vaccin zal zijn. Dat is niet zo, en alle vaccin-fabrikanten hebben al decennia miljoenen euro’s en dollars moeten betalen aan slachtoffers of nabestaanden vanwege vaccinatieschade.
In februari en maart zal ook bekendgemaakt worden dat niet alleen (huis)artsen dit vaccin gaan uitdelen, maar ook verpleegkundigen en zelfs niet-medisch personeel.
Vanaf deze maand zal de censuur op alle sociale media een hele tand omhoog gaan. Feitelijke informatie over de schadelijkheid en onveiligheid van vaccins zal massaal verwijderd worden.
In februari gaat de overheidscampagne volop door maar nu door duidelijk te maken dat als je het vaccin niet neemt, je een asociaal iemand bent.

In dat blog beschreef ik niet de instelling van de mondkapjesplicht (al gemerkt dat deze al weer stilzwijgend drie maanden verlengd is? Komt niet in het nieuws hè?), de avondklok, of allerlei andere narigheid die er nog aan komt. Want ik was wat moe. Moe van het omgaan met domme mensen. Het werd eerst nog vriendelijk gezegd: mensen die nog steeds niet het Build Back Better van regeringsleiders horen, die netjes uitvoeren wat Mr. Global wil, hebben last van cognitieve dissonantie. Ze zijn in hypnose gebracht door de NLP-technieken van psychologen die ten dienste van de Staat in Nederland o.a. in de Corona Gedragsunit van het RIVM werkzaam zijn. Maar, sorry voor mijn ongeduld, als je na 1 heel jaar nog steeds de onlogica van alle maatregelen die niks met virusbestrijding te maken hebben – ondanks de stroomstoringen in je hoofd – probeert te verdedigen, dan ben je DOM. Dat is heel vervelend om te lezen, en mij zal best verweten worden dat dit niet compassievol is, maar dankzij domme, volgzame mensen, zitten we in de shit die met de maand erger wordt. Tegen domheid is geen kruid gewassen en hoeveel feiten je ook aandraagt, je kijkt alleen maar in bange ogen die wachten tot ze weer naar een persconferentie kunnen kijken want Rutte gaat je vertellen wat je nog mag.

Gelukkig is 30% inmiddels wakker. Mooi zo! Hoe kom ik aan die 30%? Gehoord van een professor die met alle andere uitleg tot nu toe ook midden in de roos zat. Jij gelooft in de peilingen van de MSM? Dan kon je onlangs lezen dat Hart van Nederland meldde dat nog maar 41% achter het regeringsbeleid staat. Gecombineerd met het vorige cijfer is dus 30% goed wakker en twijfelt 30%. Bemoedigende getallen. Wappies in de meerderheid. Nou nog wat extra moed van al die toetsenbordridders op social media. Want het is 1 ding om een duimpje omhoog te doen als Van Hanegem zegt dat ie zich alleen laat prikken door een mug, het is blijkbaar wat anders om zonder mondkap een supermarkt binnen te lopen. Ik hoop nl. al drie maanden lang een medestander tegen te komen in de lokale grootgrutter maar kijk nog steeds tegen een zee van niet-werkende lappen aan. Wat weer wel positief is, is dat ik net een aantal supermarktbezoekers zag met die dingen ónder hun neus. 

glazen bol

De tijd van feiten aandragen is voorbij. De wakkere mensen hebben zich inmiddels georganiseerd en zijn aan het bouwen aan een parallelle samenleving. Die wordt heel mooi kan ik je vertellen, met veel gezond voedsel, delen van genezende kennis, ondernemerschap, investeringen, meditatie, humor, wijsheid en knuffels. Veel wijsheid en knuffels, want liefdevol inzicht is een kruid waar de globalisten geen wapens tegen in geweer kunnen brengen.

 

Reageren is niet mogelijk.