Het is te stil

Het is te stil

Oktober, borstkankermaand. Ideale periode om mijn boek onder de aandacht te brengen zou je denken. En om ‘exposure’ te krijgen. Maar het is stil. Kort na het verschijnen van het boek stuurde ik een aantal recensie-exemplaren uit naar mensen en organisaties die me zouden kunnen helpen bij het attent maken van mijn doelgroep en hun achterban op de boodschap dat je goed voor jezelf kunt zorgen als je borstkanker hebt. Ik heb wel toezeggingen gekregen dat ze er aandacht aan gaan besteden, maar helaas nog geen ‘bewijs’. En wat kan ik nog meer doen? Ik zou het uit willen schreeuwen: er is zoveel waar je jezelf mee kunt helpen, lees mijn boek! Ach, wellicht is het mijn oeroude ongeduld dat even de kop opsteekt. Als jij dit leest, doe je een goed woordje?
Geen Brave Borst in handen

Reageren is niet mogelijk.