Groot Ontwaken – een overweging

Groot Ontwaken – een overweging

Beste Globalisten,

Zonder veel spijt moet ik u informeren

dat uw plannen voor de Grote Reset


zijn bestudeerd door het volk en


deze zijn niet goedgekeurd.

In plaats daarvan hebben we besloten

om voor het Grote Ontwaken te gaan.


We hopen desalniettemin dat u


uw verblijf in Gitmo waardeert.

Hoogachtend,

De Wereld 

(1) Gitmo is een militaire gevangenis op Guantanamo Bay, Cuba.

Toen ik deze ‘brief’ een tijdje geleden op een van de social media-kanalen zag langskomen, vond ik die heel toepasselijk. Het vatte in een notedop samen waar het jaar 2020 voor is gaan staan: een Groot Ontwaken van de wereld tot datgene waar een stel individuen, rijke families en anonieme organisaties van plan waren verder uit te voeren. We werden met een schok wakker en realiseerden ons: nee, dat willen we niet! Volgens mij herkennen we allemaal de fases waar we de laatste tijd doorheen zijn gegaan.

De eerste fase was die van doorkrijgen dat wat er werkelijk aan de hand is, iets heel anders is dan wat ons vertelt wordt door regeringen en media. Voor sommigen van ons gebeurde dat al jaren geleden. Met allerlei gebeurtenissen die niet zo konden zijn verlopen als ons werd voorgespiegeld. Zoals 9-11 en de oorlog in Irak. Maar heel vaak waren die gebeurtenissen toch een ver-van-mijn-bed-show. Deze keer kwam het dichtbij. Met een zogenaamd killervirus.
Het doorkrijgen van de leugen gaat gepaard met een schok; een schok omdat je je realiseert dat je van je geloof valt. Een geloof in (bijvoorbeeld) de betrouwbaarheid van een regering. Of een correcte verslaggeving in een krant. Je probeert zo lang mogelijk vast te blijven houden aan dat geloof. Want dat is het vertrouwde, het bekende. En je weet niet waar je anders in terechtkomt.

In de tweede fase ga je op zoek naar informatie, die verder gaat dan de bronnen die je tot nu toe aangereikt hebt gekregen. Je wordt dan aktief en doet zelf onderzoek. Dit is een ontzettend leerzame periode maar ook een tijd waarin de misselijkheid en de boosheid gaat toenemen over het kwaad dat op allerlei mogelijke terreinen opeens aan de oppervlakte van je bewustzijn komt. 

De derde fase is die waarin je medestanders gaat vinden en waarin je met anderen in gesprek gaat om hen jouw informatie te geven, soms in overtuigende zin. Je merkt dan ook dat velen daarvan niet gediend zijn en niet ‘wakker’ willen worden. Je voelt de urgentie van het probleem, wilt waarschuwen, en zoveel mogelijk mensen behoeden voor narigheid.

In de vierde fase snap je dat iedereen zijn eigen tempo nodig heeft om door te krijgen wat er gaande is en ga je juist veel meer optrekken met gelijkgestemden. Je begint alternatieven te formuleren, zoals The Great We-Set, of Society 4.0.

En in fase 5 bouw je verder aan een nieuwe wereld, en ga je volledig in je eigen kracht staan. Je houdt je ogen en je hart open voor mensen die nog ‘wakker’ kunnen worden en voor hulp die nog van buitenaf kan komen, maar je vertrouwt er op dat je met genoeg anderen bent om zelfvoorzienend je leven door te komen.

Zoals we hier bij elkaar gekomen zijn, zitten we al in de vierde fase en gaan we richting fase 5.
Er zijn dagen – en we kennen die allemaal – dat de moed ons in de schoenen zinkt omdat we weten dat er nog ellende aan gaat komen in de vorm van vaccinaties, vele faillissementen, en heel veel andere sociale, maatschappelijke, economische en gezondheidsproblemen.
Maar we moeten niet vergeten hoe ver we al gekomen zijn. De psychopaten die de ellende op hun geweten hebben, zijn al decennia bezig om de boel voor te bereiden en grepen nu dit simpele virus aan om mensen eerst de angst op het lijf te jagen om via die angst het programma uit te rollen. 
Wij hebben slechts enkele maanden gehad om door te krijgen wat er gaande is, om ons te verenigen en om met alternatieven te komen.

Wij leren supersnel en wij bezitten twee kwaliteiten die er uiteindelijk voor gaan zorgen dat wij gaan winnen. Die twee kwaliteiten zijn Liefde en Bewustzijn. Beiden zijn afkomstig uit datgene waar wijzelf ook uit voortkomen. Sommigen noemen dat God, of hoe je dat ook maar wilt formuleren. En ook al heb je niets met religie of godsdienst, het feit dat je kunt voelen dat we met elkaar ten diepste verbonden zijn, geeft aan dat wij dus een onoverwinnelijke kracht bezitten die groter is dan welke economische en/of financiële macht dan ook.
Daarom ga ik met veel vertrouwen 2021 in en ga ik er vanuit dat nog veel meer mensen dit Groot Ontwaken gaan ervaren.

 

Eén gedachte over “Groot Ontwaken – een overweging

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.