De kennis van nu…

De kennis van nu…

Her en der duiken er in de verloren c.q. main stream media dezelfde geluiden op: ‘met de kennis van nu blijken de lockdowns, de mondkappen, de anderhalve meter afstand, de avondklok, de vaccins, allemaal niet te werken’. De kennis van nu…
De kennis van nu….die wij al drie jaar hebben.
De kennis van nu…die de journalisten altijd als stoplap gebruiken om niet toe te hoeven geven dat ze volop meegedaan hebben aan grove misdaden tegen de mensheid – en niet alleen de laatste 3 jaar.
De kennis van nu….het argument gebruikt door mensen die willens en wetens blind willen blijven voor de werkelijkheid.
De kennis van nu….om mensen voor de gek te blijven houden zodat we niet eindelijk dit kwaadaardige systeem achter ons laten.

Ik zag deze aloude techniek alweer van kilometers ver aankomen. Het begon met het weerzinwekkende artikel eind oktober 2022 in The Atlantic ‘Let’s declare a pandemic amnesty’. Het wordt gevolgd door allerlei krantenartikelen, tv-programma’s en YouTube-kanalen waarin dezelfde omgekochte deskundologen nu hun gewijzigde liedje mogen zingen. En ik voorspel je dat er binnen 2 jaar spirituele leraren zullen zijn die verlangd hebben dat je jezelf  met minstens 3 injecties wilde laten afspuiten, maar dan programma’s zullen gaan aanbieden voor mensen met blijvende vaccinatieschade. Want we zijn o zo compassievol.

De eindeloze hypocrisie doet me begrijpen waarom de Boeddha het wereldse bestaan vaarwel zei. Hij zag in dat de meerderheid van de mensheid never nooit zal ontwaken. Niet omdat we dat niet kunnen. Maar omdat we onze oren laten hangen naar machtsgeile misleiders, frauduleuze financiers en transhumane technocraten.

De broer van ‘de kennis van nu’ is ‘voortschrijdend inzicht’. Mensen die deze woorden nu in de mond nemen, kun je herkennen doordat ze juist níet in staat zijn zelf na te denken. Een van de dieptepunten van de afgelopen drie jaar kwam vorig jaar mei mijn mailbox binnen, toen er aan een aantal Nederlandse dagbladen twee maanden daarvoor(!) was gevraagd de dood van zovele sporters te onderzoeken. De Correspondent, de enige die reageerde, antwoordde eerst door te verwijzen naar een factcheck-site die ontkende dat er ’n probleem was. Binnen 10 seconden kon iedereen opzoeken dat deze ‘factcheckers’ flink gefinancierd worden door Big Tech bedrijven als Google en Facebook. Dus daarna zeiden ze maar dat ze het eigenlijk te druk met andere dingen hadden. Dat is het niveau van de Nederlandse dagbladjournalistiek in een notedop.
We negeren gewoon wat er in de werkelijkheid gebeurt, zoals nu in Frankrijk, en we houden de deksel zo lang mogelijk op de beerput. Ondertussen rukt de Ziekte van Plots op. En als het niet meer te vermijden valt, beroepen we ons op een ‘kennis van nu’ of het niet hebben van een actieve herinnering of een andere rotsmoes. God verhoede dat we als mensheid ooit echt zouden leren van de geschiedenis.

In de wereld van Lichtwerkers ondertussen is er een voortdurende aankondiging van een Grote Ontwaking. Miljoenen mensen zouden zien wat er gebeurt. We gaan onze ‘frequentie verhogen’, en we creëren het paradijs op aarde. Fijn hoor. Maar ik zie vooral een grote echokamer. Want enerzijds wordt er weer volop opgeroepen om je te bekeren tot Jezus want anders is het Einde der Tijden daar (waar hebben we dat vaker gehoord?), anderzijds zouden we allemaal zelfvoorzienend en soeverein in een hut op de hei moeten gaan wonen.
En o ja, we moeten vooral liefde sturen en vergeven. Nou, dat laatste ga ik dus niet doen. Als mensen nl. niet in staat zijn in te zien dat ze zichzelf besodemieterd hebben, excuses aanbieden en zich ontwikkelen zodat het zich niet blijft herhalen, schieten we er niks mee op. Ter herinnering: Jezus zei in Lucas 23:34: ‘Vader, vergeef hun, want ze weten niet wat ze doen.’ Daar staat niet bij dat Jezus zelf vergaf. Die had 33 jaar de kortzichtigheid van mensen moeten meemaken en werd toen aan het kruis genageld.

Hoeveel keer moet nu nog met officiële documentatie bewezen worden dat overheden over de hele Westerse wereld willens en wetens de ellende over de bevolking uitrolden en uitrollen?
Hoeveel smeekbedes van slachtoffers om gerechtigheid moet ik op al die Telegram-kanalen nog langs zien komen?
Iedere genocide in de recente geschiedenis van de mensheid is gepland en keurig gedocumenteerd. Maar als je mensen er op wijst dat nu hetzelfde gebeurt, geeft men niet thuis. Te ongemakkelijk, gewoon wegkijken, demoniseren, labelen als complotdenker, uitsluiten en daarna doen alsof er niks gebeurd is en weer dóór.

Dat doe ik niet. Ik vergeet nooit en ik vergeef dus ook niet. Totdat deze keer de planners en uitvoerders wél berecht en veroordeeld worden. Want de topfiguren van vorige genocides en misdaden tegen de mensheid ontliepen vrijwel allemaal de dans. Eén uitzondering staat me nog helder voor ogen: de executie van het echtpaar Ceaucescu. Het geeft me nog een beetje hoop dat karma bestaat.

Liefde voor de blinde medemens is er wel. Maar die is de afgelopen jaren in een sneltreinvaart ingekaderd geraakt in voorzichtigheid en realisme.
Als je voor je ogen ziet dat medemensen in elkaar geramd worden door de staatspolitie terwijl jezelf met rioolwater bespoten wordt, kijk je voortaan anders naar de slogan ‘dienstbaar en waakzaam’.
Als de grootste politieke partij in ledenaantal bij verkiezingen nauwelijks groeit en een nieuwkomer de boeren voor de trein gaat gooien, hou je je stempas bij je.
Als je wekelijks de gevolgen ziet van de farmaceutische vergiftigingen bij kankerpatiënten, loop je een blokje om als je iemand in ’n witte jas ziet.
Als vrienden hun pas tonen opdat zij kunnen blijven winkelen, reizen en uitgaan, weet je dat je bij échte problemen bij anderen hulp en troost moet vinden.

Maar voor diegenen die snappen dat hun gezondheid een flinke klap hebben gekregen van al die vaccins, heb ik de link naar mogelijke behandelingen klaar liggen. Het is te gek voor woorden dat artsen die meegewerkt hebben aan deze gruwelijke campagne of hun mond hielden bij alle waanzin die politici en media uitbraakten, nu weer met hun mond vol tanden staan. We moeten het allemaal zelf doen. Gelukkig kunnen we dat ook. We zijn krachtige, intelligente, creatieve, spirituele wezens met vermogens die net zo ver gaan als onze verbeeldingskracht.

 

Eén gedachte over “De kennis van nu…

  1. Dankjewel Wanda , mooi gezegd en geschreven. Precies mijn gedachten verwoord ! Kusje ! xxx

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.